Trei tipi mor într-un accident și ajung în Rai. Acolo, Sf. Petru le spune:
- Aici avem o singura regulă: nu aveți voie sa călcați pe rățuște!
Cei 3 intra în Rai, unde – bineînțeles - erau rățuște peste tot.. Era aproape imposibil sa nu le calce și, deși s-au străduit din răsputeri, unul dintre cei 3 calcă o rata în următoarele ore. Imediat apare Sf. Petru cu cea mai urata femeie pe care o văzuse vreodată tipul respectiv, ii leagă pe cei doi împreună cu un lanț si spune:
- Deoarece ai călcat o rățușcă pedeapsa ta este sa ramai o eternitate înlănțuit de aceasta femeie!
În ziua următoare încă unul dintre cei 3 calcă o rățușcă. Apare din nou Sf. Petru, cu o femeie si mai urata, iar povestea se repeta...
Al 3-lea tip, văzând ce au pățit ceilalți doi și nedorind (evident!) sa fie înlănțuit pe veci de o femeie extreme de urata, avea mare grija la fiecare pas... După ce reușise timp de vreo câteva luni sa nu calce nicio rata, îl vede pe Sf. Petru ca vine-nspre el cu o femeie superba de care îl leagă cu un lanț si pleacă. Tipul, în culmea fericirii, ii spune tipei:
- Ma întreb ce-am făcut ca sa merit sa fiu înlănțuit de tine o eternitate...
La care tipa:
- Nu știu ce-ai făcut tu, dar eu am călcat o rățușcă!

Un comentariu:

  1. Buna ziua, Numele meu este Dr. James Henry de la Universitatea din Benin Teaching Hospital, sunt specialist în Chirurgie pentru organe și ne ocupăm de cumpărarea de organe de la oameni care doresc să vândă, iar noi suntem localizați în Nigeria, SUA și în Malaezia , dar sediul nostru se află în Nigeria. dacă sunteți interesat să vă vindeți rinichiul sau să vindeți orice parte din organul corpului dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.
    Contactați-ne prin intermediul
    E-mail: jameshenryhome@gmail.com
    Număr Whatsapp: +2348110133466
    Sper să aud de la tine.
    Salutari,
    Dr. James
    CEO
    UNIVERSITATEA SPITALULUI DIDACTIC BENIN.

    RăspundețiȘtergere